Navigation Menu+

In andermans schoenen

Bij het zien van bovenstaande foto ontstaat bij mij een grote glimlach en brengt me direct terug naar mijn kinderjaren. Dat moment is me totaal ontschoten en ik word bewust dat ook mijn kinderen hetzelfde hebben gedaan.

Herinner jij je dat moment dat je zelf in die grote schoenen van je vader of moeder wil gaan stappen? Hoe groot de schoenen ook zijn, je zet gewoon zonder enige twijfel je kleine voeten in die grote schoenen.
Waarschijnlijk wil je ervaren hoe het is om in andermans schoenen te staan? Of juist in het voetlicht van je pa of ma’s talenten te treden zonder te beseffen dat de stappen die je dan moet nemen niet makkelijk zullen zijn.

Met grote trots stap je door de kamer naar de keuken en roep je: ‘kijk pa zie mij eens lopen?’

Van wie bewonder jij de talenten vandaag?
Welke talenten zijn dan voor jou zo bijzonder?