Navigation Menu+

Jouw naam

De Kabbala
In de naam die je kiest of toegewezen hebt gekregen, ligt je ware bestemming en missie besloten. De naam die soms verkiest dient verinnerlijkt te worden. Je moet als het ware in de sjabloon van de naam kruipen en je eigen persoonlijkheid boetseren tot je de naam geworden bent. In elke naam, of het nu die van een wezen, een mens of een ding was, ligt de definitie van zijn aard verscholen. Naamgeving was een magische kracht die God aan ons heeft verleend.
Vrij uit het boek: ‘De geheime newton’ van Geert Kempen.

Naamsoefening (korte versie)

Leg je handen drie vingerdiktes onder je navel (Hara).
Adem naar je handen toe. Hierdoor kom je heel snel in je eigen kracht. 
Laat je naam in jezelf resoneren op de volgende manier: zeg hard op in jezelf het woord Ik en spreek daarna je naam uit.
Bijvoorbeeld, Ik Mark van den Broek. Herhaal dit, totdat je voelt dat je naam resoneert in heel je lichaam. Voeg daarna de datum van de dag toe en herhaal dit een minimaal 3 keer.

Doe dit met name op plaatsen waar jij je onveilig en onzeker voelt. Dit werkt ook heel goed als je jezelf wilt beschermen in een groep. Het valt niet op en het werkt heel goed.

Mocht je geïnteresseerd zijn de achtergrond en meerdere oefening rondom jouw naam zie dan: https://www.devrijemarewebshop.nl/ikbekenmijnnaam

Het boek rondom de naamsoefening van Marieke de Vrij heeft de titel ‘Ik beken mijn naam’. Met het boek krijg je ook oefeningen op audio er bij.

Marieke zegt over dit boek: “Deze oefening schept een wezenlijke basis voor zelfbewust leven. Wie dit goed beheerst, grondt zich in de werkelijkheid en blijft zielsbewust aanwezig. De oefening biedt een krachtige en blijvende ondersteuning!”

Zie ook: https://devrijemare.nl/oefeningen