Navigation Menu+

Jouw talent volgens de Maya’s

Wie het beste uit zichzelf wil halen zal regelmatig uitgedaagd worden grenzen te verleggen of een nieuwe richting te kiezen. Midden op een kruispunt of eindeloos rondjes draaiend op een rotonde zijn we vaak bezig met vragen waarvan we het antwoord ergens binnenin wel weten, maar niet kunnen pakken. De doorbraak komt vaak als iets of iemand je laat zien hoe verrassend dichtbij en eenvoudig de antwoorden zijn. De Tzolkin kalender is één van de hulpmiddelen die jouw zoektocht makkelijker kan maken.

Werken met oude wijsheid
Hoe wonderlijk het ook mag klinken, werken met de oude wijsheid uit de Tzolkin is zeer vernieuwend. Pas sinds kort kunnen wij westerlingen met onze computers aantonen dat de tijdsberekeningen van de Maya’s (ze hadden zo’n 19 verschillende kalenders) de meest accurate ter wereld zijn. Zij wisten duidelijk meer dan wij. Waarom zou je dan geen voordeel doen met deze eeuwenoude wijsheid?

Vorm geven aan creaties
De Tzolkin is de heilige kalender van de oude Maya indianen en is nog steeds actief. De kalender laat ons zien welke energie er naar ons toe komt vanuit de kosmos. Elke dag is er een andere kwaliteit beschikbaar om te creëren: vorm te geven aan projecten, plannen en wensen. Dat de Tzolkin een creatiekalender is, kun je alleen al zien aan de omloop van 260 dagen die de kalender kent. Omgerekend naar onze kalender is een periode van 260 dagen negen maanden: de tijd van conceptie tot geboorte, de creatie van een mens.

De ‘dirigent’ van je leven
Je kunt gratis je persoonlijke kinkaart per e-mail aanvragen. Deze kinkaart geeft je een korte omschrijving van de ‘dirigent’ van je leven, ook wel je innerlijke kracht genoemd. Deze innerlijke kracht heb je bij je geboorte meegekregen. Je innerlijke kracht wordt bepaald door de combinatie van je creatieve kracht, scheppingskracht en dynamiek.

Jouw persoonlijke KIN kaart